On Demand vastgoedonderhoud met 3D gebouwdata en analytics

VIEW_-_3D_weergave

OGDBview is een online platform waarop gebouweigenaren inzicht krijgen in relevante gebouwinformatie. Met behulp van consistente 3D gebouwdata en analytics kunnen zij zelf aanbestedingen uitzetten en beheersen voor de toeleveringsketen: On Demand en intelligent.

Waarom dit platform? De vastgoedsector blijft achter! De eigenaar moet weer grip krijgen op zijn gebouwinformatie. Huidige, meerjarige onderhoudscontracten remmen innovatie, hinderen duurzaamheid en verstoren een gezonde marktwerking.

On Demand vastgoedonderhoud met OGDBview reageert flexibel op economische en maatschappelijke omstandigheden, voorziet optimaal in de klantvraag, leidt tot innovatie en zorgt voor een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. Tot slot maakt OGDBview gebouwen duurzamer, omdat er alleen onderhoud wordt gepleegd waar dat écht nodig is.

Vooruitgang voor eindgebruiker, eigenaar, toeleveringsketen, milieu en omgeving? On Demand vastgoedonderhoud met OGDBview!